jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Selasa, 30 Oktober 2012

Pemenang Segmen + Giveaway Sesweet Pavlova

salam semua.. maaf lah semua peserta yg join segmen + giveaway sesweet pavlova saya.. harini baru dapat cari pemenang yg bertuah.. 28 dan 29 hb lepas saya ke rumah mertua di Klang.. bila dah balik ke rumah semula, terus gi Tesco pulak cari barang2 dapur.. hehe.. kat bawah ni saya dah pilih pemenang menggunakan khidmat Random.org.. saya copy paste je lah.. nak print screen xpandai2 lg.. huhu
harap semua pemenang inbox kepada saya di fb di sini

okey, untuk pengelike ke-50 yg bertuah ialah (topup rm5)
---https://www.facebook.com/inspirasi.fai---

Dan untuk 2 pemenang bertuah yg dipilih random.org ialah (topup rm5 seorang)
5) http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-giveaway-sesweet-pavlova.html
3) http://faralalalala.blogspot.com/2012/10/segmen-giveaway-sesweet-pavlova.html


True Random Number Generator  5Powered by RANDOM.ORG




True Random Number Generator  3Powered by RANDOM.ORG

5 ulasan:

JaSSNaNi berkata...

Tahniah pada yang menang.. huhuh.. x de rezeki saya di sini..

Cik Bunny berkata...

dah send, check k =)

FaLya berkata...

dah send.tq:)

Ayu berkata...

tahniah kepada semua pemenang.. Ayu dah inbox no pin topup kat fb masing2.. sila check yer.. tq..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Tahniah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...