jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Selasa, 9 Oktober 2012

SEGMEN + GIVEAWAY SE'SWEET' PAVLOVA

Assalamualaikum.... hari ni Ayu nak buat SEGMEN + GIVEAWAY SE'SWEET' PAVLOVA.. ini pertama kali Ayu buat segmen sejak berblog ni....

pavlova

Syarat2 nya senanggg aje

 -follow blog ni cam biasa :-)
 -like kat sini
 -buat entry dengan tajuk SEGMEN + GIVEAWAY SE'SWEET' PAVLOVA.. masukkan gambar pavlova yg cun tu (kalau xnak masukkan pon xapa)..
 -dah siap, korang letak link entry kat kotak komen bawah ni jer..
 -tarikh tutup 28 /10/ 2012

Hadiah

-topup RM5 untuk penge'like' ke 50
-diskaun kek 20% untuk penge'like' ke 100 atau ditukar kepada topup RM5
-2 peserta akan dipilih random.com untuk topup RM5 seorang...

p/s : harap2 ramai la join segmen ni... jemput kawan2 korang untuk join...


11 ulasan:

Isabel Diaz berkata...

Join :

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-giveaway-sesweet-pavlova.html

izwan berkata...

wah..kena tggu jadi pengLike dulu nie..hehehe

Ayu berkata...

hahaha... cam gitu lak... kot pengelike tu, berjanggut dulu nk tunggu ke-50..

Nadratul Syazwana berkata...

Salam.. Nad joined

http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/10/segmen-giveaway-sesweet-pavlova.html#

XxFaraizatii2NdxX berkata...

http://faralalalala.blogspot.com/2012/10/segmen-giveaway-sesweet-pavlova.html

Ayu berkata...

thanks Nad n Fara sudi join..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam.Join,semoga ada rezeki disini.Aminnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/10/segmen-giveaway-sesweet-pavlova.html

ID:azatiesayang
ID FB:kak yang

Terima kasih

Ayu berkata...

thanks azatiesayang...

FaLya berkata...

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-giveaway-sesweet-pavlova.html

JaSSNaNi berkata...

http://jassnani.blogspot.com/2012/10/blog-post_23.html

Cik Bunny berkata...

join
http://giftcikbunny.blogspot.com/2012/10/segmen-giveaway-sesweet-pavlova.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...