jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Ahad, 7 Oktober 2012

JANGAN MENYIBUK!!!

Apasal marah2 ni?? haha.. bukan marah sangat ponnnn.. manja2 jer... saje bagi gempaq sikit... puncanya?? cuba tengok budak kecik kat bawah ni... ha, cam tu lah kalau ibunya nak mengadap laptop.. dia akan cuba sedaya upaya untuk kacau... atau ayat tg lebih tepat.. dia NAK MENAIP JUGAK!!.. 



Bila ibu bagi jer chance, terus dia taip nombor dua, panjang-panjangggggg gitu... huhu.. geram betul... adoi, baru 2 orang anak.. kalau ramai, kurus lah ibu ni.. hahaha..

7 ulasan:

Isabel Diaz berkata...

kecian.. Tak pasal2 kena marah :)

Ayu berkata...

hihi.. tulah nakal lagi...

Isabel Diaz berkata...

salah saya tuh :) skrg dh dpt dh http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

Ayu berkata...

okey.. thanks.

Nasuha berkata...

dia nkkn prhtian tu..hehe

Nasuha berkata...

tempahan header dng cra byrn yg amat mudah. untuk ketahui lebih lnjut visit blog sy.

Ayu berkata...

hehe.. Nasuha, itulah anak2.. manja2 dengan ibunya, dah abahnya asyik sibuk memanjang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...