jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Sabtu, 3 November 2012

Sape Tahu Soalan Temuduga Guru Kafa?? pleaseee..

Assalamulaikum.. wah sopannya harini, mentang-mentanglah dah isi borang guru Kafa.. aduh, pening jugak nih.. dah lama tinggalkan dunia sekolah, tersumbat dah urat saraf nak menghafal.. hehe.. waduh, ni Ayu nak mintak tolong sikit, ada tak kawan2 yang terjerumus menjadi guru Kafa?? hihi.. Ayu nak tahu soalan apa yang diorang tanya time interview nanti..

pleaseeeeeee tolong daku yer kawan2... huhu..

5 ulasan:

adyna berkata...

semoga berjaya.. akak baru pas temuduga tapi bukan guru kafa.. apa yg pasti bidang tugas kena tahu, n mesti yakin dgn jawapan.. ;)

cheeze maz berkata...

salam ziarah...

Insya Allah berjaya menjawab nanti

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana la tau berkenan nak merasa serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dgn air panas menghasilkan sos sesedap sos cheeze wedge, KFC. Harga pun hanya RM 10.00 sahaj bg 1 pack seberat 200 gram (x termasuk courier)

Ayu berkata...

thanks kak Adyna.. itulah, harap2 dapatlah kerja ni...

Ayu berkata...

Cheeze Maz.. wah sedap tu, InsyaAllah, 6t saya ziarah ke sana.

halimah abdullah berkata...

SAYA BERIKAN LINK SAYA INI http://mahligaikecilku.blogspot.com/2013/02/guru-kafa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...