jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Sabtu, 20 Oktober 2012

Blogku Dah Ada Sitelink di Google

Alhamdulillah.. tadi saje jer taip Dapur Riuh Ibu kat google.. bila search je terus keluar cam ni.. erk, dulu xtahu pon apa fungsi ni.. tapi haritu ada terbaca (kat blog sape yer lupa lak).. dia ada menceritakan yg blog nya jadi macam kat bawah ni jugak... alhamdulillah ni kira blog ku dah menonjol sikit.. kat bawah ni, saya copy paste jer, tak pandai nak print screen.. hehe.. sape yg boleh ceritakan lebih lanjut pasal benda ni, boleh la share kat sini....



Dapur Riuh Ibu.................

mummyncakes.blogspot.com/ - Translate this pageShare
tempahan kek & kuih muih kampung sungai kayu ara, petaling jaya.
You've visited this page many times. Last visit: 9/19/12

SULAMAN CRUMBLE

nih saya nak masukkan gambar sulaman crumble yang baru ...

Ibu, tak boleh makan ubat ...

(sambil kitorang gelak). ekekeke.. inilah dialog antara Ayu dan ...

TEMPAHAN KEK KARAMEL ...

Foto Saya · Ayu: kg sg kayu ara,petaling jaya, selangor ...

Tolonggggggggggggg.......

Tolonggggggggggggg....... hari ni dengan rasminya dah pon ...

Giveaway By Izwan

Tadi terserempak dengan entry pasal Giveaway by Izwan ni ...

Oktober 2012

tempahan kek & kuih muih kampung sungai kayu ara ...
More results from blogspot.com »

5 ulasan:

Mieya Atiera berkata...

wah, bestnya. macam mana nak buat ye ?

Nick Nashram berkata...

Bukan sitemap tapi goggle sitelink..huhu

Ayu berkata...

hahaha.. kena tukar tajuk ni.. thank u teacher Nick.. baca jer komen Nick terus gelak besar.. terkejut anak2.. haha

Ayu berkata...

Mieya Atiera... akak pon xtahu wat cam mana.. padahal xfamous pon blog akak ni.. umm, akak pon heran gak ni..

Nasuha berkata...

heehe..baguslh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...