jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Khamis, 18 Oktober 2012

Sponge Cake + Blueberry Topping + Fc

Salam semua.. sejak akhir2 ni jarang dah update blog, mood tak berapa nak ada.. so, habis lah idea hilang, tak dapat nak tulis apa-apa entry.. Sebenarnya, tengah pening duk fikir nak balik kampung ke tak.. nak balik kali ni bukan untuk melawat orang tua aje.. tapi nak balik duk sana terus.. nak kembangkan bisnes kek Ayu ni.. maklumlah, bila duk tempat orang ni, tak tahu sangat hala tuju.. lebih-lebih lagi, Ayu tak bekerja, jadi tak ramai kawan.. dan agak susah untuk mendapatkan bantuan untuk kembangkan bisnes..

bila kat kampung sendiri InsyaAllah, rasa jalannya nampak lebih mudah sikittt.. untuk dapatkan bantuan alatan perniagaan pon tak susah sangat.. tempat untuk kita tuju pon awal2 dah tahu kat mana... kawan pon ramai di sana.. Harap dipermudahkan ALLAH segala urusan.. Amin... InsyaAllah, kalau jadi dan settle tukar sekolah anak (belum apply lagi), Ayu akan balik berbisnes di Kg Buloh, Setiu, Terengganu akhir tahun ni..

apa2 pon, jom tatap kek nih.. cuci mata jap.. hehe.. ini sponge cake + blueberry topping + fresh cream... kalau nak order untuk raya aidiladha boleh jer.. call jer Ayu.. 019-2993334






7 ulasan:

Noor berkata...

wui..cm sedap je..mai nak rasa ckit..heheh

Asmar Arafad berkata...

ptg2 camni tgk rasa teringin pulak nak makan

Ayu berkata...

sedap sangat..alaa, nak rasa?? dah tekde..en hubby dah habiskan tadi.. hihi

Ayu berkata...

kak Asmar.. sudah!! akak kena gi cari kat secret recipe lah nampak gayanya.. express sikit.. hehe

Ratu Hatiku berkata...

Ayu..kalau nak order butter cake boleh ke? Igt nk order tok bsday anak next week.

Ayu berkata...

boleh aje nak order.. tapi kena ambik kat rumah, sbb Ayu xbuat delivery service. kalau confirm, inbox kat page Ayu, https://www.facebook.com/TempahanKekKuihKgSgKayuAra atau call jer.

cerita best berkata...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...