jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Ahad, 9 September 2012

Dapur Riuh Ibu nak buat Giveaway??

malam semua... huihhh... tengok tajuk tu macam geram jer.. betul ke  DRI nak buat GA??????? kalau buat confirm ramai yang tak tahu.. haha... nak buat macam mana, follower pon kurang dari 50 orang... maklumlah, saya tak pandai nak promote tau, huh!! that's my problem.


Niat nak buat tu memang ada, tersangat3x teringin nak buat..... kalau boleh hadiah tu nak buat dari hasil tangan saya sendiri.. contohnya, tudung bersulam manik ke...kek sebiji ke... huhu kenyang la mak oiiii... tapi kalau hadiah lain pon best gak kan...

so, sesape yang terasa nak komen dan bagi cadangan dialu-alukan.... InsyaAllah, nanti ada rezeki, DRI akan buat GA... Nak kena kumpul follower ramai2 dulu, baru seronok... hehehe...

2 ulasan:

Nick Nashram berkata...

nak dapat followe ramai buat satu contest jom tambah follower ke..hadiah mudah bagi top je..huhu..syarat kena join blog ni dulu..pastu suruh buat entri..pemenang ditentukan secara random.

mummy n cakes berkata...

terima kasih Nick Nashram... sangat mengahargai cadangan tu... i'll try..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...