jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Isnin, 10 September 2012

Antara Blogger Yang Pernah Komen Kat DRI

MORNING, MORNING semua... entry kali ni special untuk kawan2 blogger yang pernah komen kat sini, sangat menghargai korang.. so, nak cakap terima kasih kat sorang2, memang dah cakap.. tapi nak over sikit.. haha.. jeng-jeng-jeng.. dengan ini di persembahkan....


1-GADIS SI RAMA-RAMA
2-KAISARA AIMAN PUNYA BLOG
3-E Y C H A
4-WANA YUSOF
5-AZURAIDA AKA CHIKYA
6-MIZ SHARMIA
7-NGONGOM LILY
8-SABASALBI
9-IZAN MAMA MIA
10-MIAJIE
11-MASYI
12-LAYYINUL HARIR
13-ATHRHB
14-NICK NASHRAM


komen-komen yang diorang pernah tulis sedikit sebanyak memberi saya semangat untuk menulis.. xdelah rasa kesorangan je..hihi..

2 ulasan:

Nick Nashram berkata...

teruskan berblogging dan tambah lagi jumlah followers..kalo boleh turn off word verification sebab orang susah nak komen :)

mummy n cakes berkata...

lorrr. saya on ke.. xperasan.. okey, saya akan berusaha.. tq.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...