jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..^klik sini utk lihat album kek

Ahad, 9 September 2012

ISTIMEWA

Assalamualaikum

hari ni adalah hari istimewa bagi saya sebenarnya... tapi belum buat apa2, ingatnya kejap lagi nak gi adun la kek sebiji untuk menyambutnya... alhamdulillah..Allah masih memberi peluang untuk menyambutnya... okey tinggalkan yang tu dulu... harini dah masuk hari ke 22 syawal kan... mesti ramai yang rancak buat rumah terbuka.. sana sini situ.. tempat kerja en suami pon ada nak buat sambutan hari raya, so diorang awal2 dah pesan nak mintak buatkan kek untuk sambutan tu nanti... bila nak buat pon xtahu lagi... kat sekolah anak pon ada sambutan hari raya, esok lak tu.. ingat nak buatkan juga kek untuk dibawa... nak buat kek apa pon tak tahu.. jenuh dah duk pikir ni... kek coklat lah kan, budak2 suka.. huhu... 

okey dah le tu membebel tak tentu pasal, banyak kerja lagi nak kena buat... nak kena 'berasapkan' oven... pastu 'berasapkan' dapur lak.. pukul 12 en suami balik makan... saya tinggalkan secebis ayat ini untuk renungan...Maksudnya: ".....dan sesiapa yang bertakwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhanNya dan meninggalkan laranganNya), nescaya Allah akan mengadakan baginya jalan keluar (dari segala perkara yang menyusahkannya), Serta memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas di hatinya dan (Ingatlah), dan sesiapa berserah diri bulat-bulat kepada Allah, maka Allah cukuplah baginya (untuk menolong dan menyelamatkannya). Sesungguhnya Allah tetap melakukan segala perkara yang dikehendakiNya. Allah telahpun menentukan kadar dan masa bagi berlakunya tiap-tiap sesuatu". (QS. At Talaq: 2-3) 

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...