jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Khamis, 8 November 2012

SEGMEN : FOLLOW SAMPAI PENING

Dikala hujan renyai2, disusuri angin sejuk menggigit2 lemak ku untuk terjah ke dalam tulangku yang jauh nun di sana, ku join lagi satu segmen.. hahaha, jiwang berkarat.. dah lamaaa xjoin segmen atau giveaway okey.. klik banner kat bawah untuk join segmen Nurul Aini ni..


follower ayu lani : 152 gorjes n hensem setia.. :-)



8 ulasan:

Nurul Aini berkata...

hehe..akhirnya..terima kasih kak sebab sudi join segmen saya..link saya dah masukkan dalam senarai. jemput jenguk peserta lain juga ye. selamat berkenalan dan happy blogging.

Raudzah Zahari berkata...

Salam ..singgah si ni dari segment yang sama..and dah follow blog ni...cute nya blog ni...

Deqla manjew berkata...

hye! singgah dari segmen yg sama.. dah follow sini. follow back ya. tq. :)

http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening_8.html

Ayu berkata...

Nurul Aini.. tu lah.. akhirnyaaa kan.. hihi.. sama2.. nanti akak follow yg lain..

Raudzah Zahari : mcm mana nak follow yer.. ada blog x? kalau ada tinggalkn link kat sini yer..

Deqla manjew : thanks sudi follow, Ayu dah follow kembali..

Sakura Aihana berkata...

Hana dtg sni

cheeze maz berkata...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Ayu berkata...

thanks Sakura Aihana..

insyaAllah cheeze maz.. 6t saya cari masa, lama xjoin segmen.. sibuk dgn tempahan DC.. hihi

Mia Liana berkata...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...