jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Selasa, 6 November 2012

PAVLOVA OH PAVLOVA..

Pepagi lagi aku dah masuk dapur duk membaking pavlova.. ku buat 1 layer, pastu balance tu ku buat yang saiz kiut-miut (macam diriku.. tipuu).. dah siap jer bakar bahagian keknya, sejukkan sekejap, terus hias ngan fresh cream, pastu tabur buah-buahan.. dah siap tu takkan nak tengok jer kan. terus ngap!!! oh nyaman nya, keindahan dan lirikan matamu, membuatku ingin mendampingimu selalu, oh pavlova... muahahahaha... layan gambar..




versi comel.. mini saiz..




normal saiz... 1 layer..

6 ulasan:

Nurul Aini berkata...

sedapnya..teringin nak belajar buat kek yang sedap2 macam akak..baru tengok belum makan..hehe. nanti ada masa nak belajar lah. ^__^

Ayu berkata...

insyaAllah boleh.. kalau nak try buat, klik je resepi kat 'pavlova'...

Ain Dzaya berkata...

ALAHAI KEK PAVLOVA...sis ada yg serbuk segera tak?huhu

Ayu berkata...

Ain.. tak tau la tu, tapi rasa2nya cam xde..

Mieya Atiera berkata...

Sedapnya... mengancam ! Aum~

Ayu berkata...

Mieya... sedapppp.. mkn sejuk2.. yum yum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...