jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Jumaat, 13 Julai 2012

PROMOTE BAJU KAWIN SIKIT...

selamat pagi semuaaaaa..... wah wah wah....malam tadi tidor sorang2, sbb en suami kena kerja....huhu...sekali dalam setahun je lah, kerja mcm dia ni, gitulah, nk buat mcm mana kan... baby lak meragam je malam tadi, mungkin dia tahu abah dia xde, menangis je..ingatkan nak siapkan jahit manik kat baju yang orang tempah tu, masih banyak lagi...xdapatlah...

hmmm.. ade sapa2 yg nak kawin x lama lg tak? dah ada baju untuk akad nikah dan sanding? kalau belum ada, dan juga malas nak tempah jahit....blh jer tengok2 kat blog chikyaa ni, ada baju kawin yang dia nak sewakan, tengoklah, kot2 berkenan.. dua2 baju tu serius cantik, tapi body pon biarlah solid cam dia gak kan...hehe..tengok je baju tu kat sini.

okeylah, nak gi jahit manik jap, nanti menangis la diorang di pagi raya kalau xsiap, hehe...jangan marah...babaiii...

3 ulasan:

azuraida a.k.a chikyaa berkata...

nie url yg bru
http://azuraidabintimustapha.blogspot.com/

mummy n cakes berkata...

ok CHIK YA

mummy n cakes berkata...

sape2 yg ada tekan link kt ats tu, mintak maaf bebanyak, empunya blog dah tukar url... blh klik url baru dia...http://http//azuraidabintimustapha.blogspot.com/...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...