jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Rabu, 4 Julai 2012

RED VELVET CAKE YANG TAK SEDAP DAN HAMPEH

masa gi jalan2 minggu lepas, saya beli la red velvet cupcake kat satu kedai yg agak famous kat laman sesawang ni... selalu asyik tengok je kat kedai tu, pastu telan air liur... so kali ni nekad nak beli juga keknya.. of course la RVC yg saya sambar. 2 biji sekali gus, en suami pulak terliur kek coklatnya.so total dalam rm14 lebih..... sebenarnya saje la beli kat kedai, boleh 'JIMAT LEMAK' yg masuk dalam badan.. hehehe...kalau buat kat rumah, kek 8 inci tu semua masuk kat perut saya sorang....

balik je ke rumah terus ngap kek tu...BISMILLAH dulu...supaya syaitan2 lari dengar ayat ALLAH... lepastuuuuuuuuuuuuuuu....... mak oiiiii dia punya rasa, sumpah x beli lagi...dengan krim kat atas kek tu macam kunyah gula kasar, pastu keknya xtau rasa ape.. sepatutnya RVC ada rasa lemak2 butter dan susu... kecewa betul... giliran en suami pula rasa kek coklatnya...macam meroyan tengok dia makan... mai nak rasa sikit...hmmmmmmm manis amat krim coklatnya......

tengok rupanya nampak sedap kan???




dah jalan2 tu sempat la snap gambar si abng dengan adik 2 , 3 keping... kitorang jarang snap gambar time jalan2, malu kononnn... ekeke...


 suka si abang dapat makan KFC yg terbaru tu...ape namanya entah... yg bersalut emping jagung tu.... sedap juga...biasa kalau keluar, kitorang suka makan MC DONALD... tp kali ni tukar selera sbb nak penuhi permintaan abang yg mengidam sangat tu..


mcm MEM besar je kan...


 ololooo... takut la kerusi ni, stail baru gamaknye...tak cover bahagian tepi kiri kanan..


 adikkk..pandang sini!!!


adik suka sangat duk atas baby chair, xnak diam dia

so..tamat la sudah kisah pengembaraan kami ke area TESCO MUTIARA DAMANSARA dan yg sama waktu dengannya.... muahahaha.... wassalam..

2 ulasan:

Gadis Si Rama Rama berkata...

wahh ..sedapnya cake tu .. nyum nyum rasanya .. hehe =) comey anak-II ibu ye ..aienn dah follow blog ibu ..nice blog =)

mummy n cakes berkata...

thanks sesangat...... i'm so happy sbb dapat kawan baru....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...