jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Ahad, 10 Mac 2013

Yeyy, Akhirnya Aku Muncul Dgn Promosi Kek Kahwin!!

Assalamualaikum, lamanya xupdate blog.. xcukup masa.. pastu malas nk "bertengkar" dgn broadband pon satu hal.. hihi.. tengoklah, gambar2 kek pon dah lama xupload kat sini.. tapi boleh tengok at my page di fb Tempahan Kek Kuih Setiu.. yg terbaru semua ada kat situ..



Sempena dgn bulan ni yang ramai nak kahwin tu, Ayu ada  buat promosi.. dgn setiap tempahan kek kahwin yang bernilai rm200 ke atas akan diberi percuma sebiji kek sponge nak pilih perisa apa pon boleh, diselaputi fresh cream n dihias dgn munge2 gitu.. kek tu boleh lah dibuat kek hantaran.. nak bunga roses pon boleh.. ok, jom2 order sebelum full booked.. ngeeeee

2 ulasan:

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata...

Sedapnya dgr...yummi:)

Ayu berkata...

mekasih sudi jengah blog yg dah agak terbengkalai nih, hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...