jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Jumaat, 4 Januari 2013

Tempahan Kek & Kuih Di Setiu...


















order dr kawan kawan lama.. kek sponge choc with fresh cream..


first time wat kek kereta, ni pon 'dikerah' dek regular kastemer.. "kak, buat kereta bentuk kotak pon xpe, coz nk surprisekan birthday hubbynya.. tq Ida..


sesuai sebagai doorgift..

thank you all yg sudi menempah dengan Ayu, next time order lagi yup.. feedback dari semua kastemer setakat ni "semua sedap"... kalau ada yg mau order lehcall/sms Ayu 019-2993334..





6 ulasan:

Nurul Aini berkata...

waa...semua terbaik. jauh lah akak..kalau tak dah lama, saya tempah..hehe.

Mas Zull berkata...

assalamualaikum ayu...bestnya bila tengok kek tu...:)

Ayu berkata...

aini : tq2, yelah skrg akak dah jauh di pantai timur.. ada rezeki jupa kt sini nnti. insyaallah..

Mas Zull : mekasih mama mas zull.. rajin massuk blog Ayu.. sekarang Ayu xsempat nk blogwalking cam dulu dah..

noorzulaidah abdulkadir berkata...

salam sis

ade buat kelas. nak belajar.. saya duk area setiu je kg rahmat chalok

tq

Ayu berkata...

W.salam. xbuat sis. Belum mahir lgi nak ajar org.. huhu

Ayu berkata...

W.salam. xbuat sis. Belum mahir lgi nak ajar org.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...