jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Selasa, 4 Disember 2012

Demam Durian Crepe aka Homemade di Setiu..

salam semua.. lamanya tak update blog.. sejak akhir2 ni sibuk dengan tempahan durian crepe, pastu sibuk packing barang. untuk pengetahuan semua pelanggan saya, saya dah pon berpindah ke setiu, terenggganu.. so semua tempahan di selangor di tutup serapat2nya.. hehe.. dan ber'homemade' di setiu.. so sape2 yg area besut, setiu ni boleh lah kalau nak tempah kek2 atau ape je.. call je 019-2993334..












5 ulasan:

Raudzah Zahari berkata...

Wah sungguh gebu and menyelerakan...and cantiknya rumah ni..my favorite color..

Ayu berkata...

thanks.. mai lah nk rasa gak..

Ayu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nasuha berkata...

kli prtama tgk durian crepe.

cheeze maz berkata...

Salam ziarah & kenal, akak pn pernah bt ~ durian, mangga n cempedak crepe. Tp kulitnya akak letak serbuk cheese, so warna bertambah kuning dan ada rasa lemak2 cheese. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...