jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Isnin, 12 November 2012

Durian Crepe Pertamaku..

Tengahari tadi tuan rumah sewa Ayu bagi durian sebiji.. durian xbesar sangat, tapi isinya boleh tahan la sebab bijinya kecik jer.. awal2 lagi anak Ayu mintak bukakan kulitnya nak makan.. dia memang hantu durian.. huhu.. bila dah kul 4 tadi ayu tengok ada sikit lagi, terus ku penuhkan hajat perut yang dah lama meroyan nak makan durian crepe ni... hahaha... kebetulan fresh cream balance wat kek snow cis ada sikit..


 mesti ramai yang dah merasa durian crepe ni kan..

 yang kecik sikit tu sebab terrrrkurang letak fresh cream, maka pendeklah ia.. huhu




Selamat Menjamu Mata.. hihih...


5 ulasan:

Mieya Atiera berkata...

Cantiknya warna. Terliur Mieya.

maszull berkata...

assalamualaikum...sedapnya...:)

Ayu berkata...

w'salam.. sedap.. makan sejuk2 pulak tu..

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

crepe dh jd fenomena dh,,n satu gigitan msti nk lagi n lagi,haha baru try tdi,,memg maveles

saye pling suke cmpedak crepe=)

Ayu berkata...

Norshahfeza.. a'a.. cam ketagih kan.. sedap sngt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...