jom klik iklan menarik..

MENERIMA TEMPAHAN KEK & KUIH MUIH AREA KG BULOH, JERTIH, KG ANAK IKAN,JABI, BUKIT PELONG, PAK KANCIL, BUKIT PEPARI, SAUJANA DLL (SETIU/BESUT)

CALL : 011 29414190(AYU)


TEMPAHAN MESTI DIBUAT AWAL SEKURANG2 NYA 3 HARI SEBELUM BAGI KEK SIMPLE ..



^klik sini utk lihat album kek





Ahad, 23 September 2012

segmen : saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

http://i.imgur.com/R9WWM.png


masa gi jejalan kat blog girl comel ni, terjumpa entrynya pasal segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah ni... ha, saya nak! saya nak!.. huihhh, xmalu aku nih.. hihi... korang jom meriahkan segmen blogger comel ni... katanya tarikh tutup ikut suka hati dia... kena respect juri okey.. haha.. gurau je..



8 ulasan:

Everything's Everythings berkata...

Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

لين Si Pipi Merah berkata...

eheh senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

jom semak senarai peserta hadiah misteri :)

Adie berkata...

saya dah follow back ! tq ;)

Isabel Diaz berkata...

Singgah sini sambil follow,

Jum follow blog saya jugak,

Terjah sini : Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

gud luck ! dtg dri segmen y sama ..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Mya berkata...

selamat bersegmen! gudluk tau:)

Hanif Idrus berkata...

Datang Dari segmen
Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
Salam kenal dan follow..
Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

AmirahSyafiqah ♥ berkata...

singgah sini :)

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...